28. september 2006

Sykdom og sånn

Etter flere uker med datakrøll, først uten tilgang på internett, og så en kræsjet pc, er det digg endelig å ha tid til en oppdatering på bloggen. Etter at vi fikk tilbake forbindelsen med omverdenen, har det kun blitt besøk på andres blogger. Men jeg er veldig stolt over at jeg etter mye strev klarte å få pc’en i gang igjen.

Her i heimen er stemningen litt laber for tiden. De to største guttene har en kroppstemperatur som ligger 2-3 grader over normalen. Andreas har vært skikkelig slakk i formen i dag, og sovnet hos pappa i ettermiddag. Simon har vært i godt humør tross høy feber. Det er utrolig hva to hele dager med dataspill, play station og DVD kan gjøre med den gutten. Erlend har hatt litt feber et par dager, men er frisk iog glad gjen nå. Og pappaen skranter litt, han også. Tror kanskje det må være et guttevirus? Jeg har i hvert fall ikke kjent noe til det foreløpig.

I helga var vi i Danmark og feiret svigerfars 70-årsdag sammen med hele Hans’s familie. Vi hadde en kjempefin helg, bare synd at tiden går så fort…

Forrige søndag var en viktig dag for Andreas: Da gav han suttene sine til Kaptein Sabeltann, etter lang tids forberedelse. Det vil si, Sabeltann var visst ikke hjemme, men vi fant et sted der noen andre hadde lagt fra seg suttene, så da var det greit.



1. september 2006

Tenner til besvær


Etter å ha stått nesten 3 år i helsekø, har jeg nå fått fjernet visdomstanna mi. I går fikk jeg beskjed om at jeg kunne komme på såkalt kort varsel i dag og få operert ut visdomstanna som har plaget meg en stund. Mamma stilte som barnevakt og pappa som sjåfør, og så tok jeg turen til Sørlandet Sykehus Arendal på kjevekirurgisk avdeling.

Fordelen med å få beskjed så sent, er at det blir lite tid til å grue seg, men jeg rakk jo å grue meg litt, da. Har fått operert ut to visdomstenner før, og det har vært ganske vondt etterpå. Men inngrepet var over på ca. ett minutt. Og så fikk jeg beskjed om at jeg ikke trengte å fjerne den siste. Så alt i alt var dette en god dag!

Nå venter jeg bare på at bedøvelsen skal gå ut og smertene sette inn, slik at jeg kan pøse innpå med Pinex Forte og være sånn passelig sløv i kveld!

God helg!