26. oktober 2006

Verdens skjønneste ettåring!


Erlend ble ett år i går! Stor stas, og storebrødrene ble veldig glad for gavene han fikk... Bursdagsselskap med familie blir det til søndag.

Det er helt utrolig at det allerede er et år siden det "lille" nurket (på 4800 gram) kom til verden. Og nå er han i full fart, kravler seg rundt og kan vinke og klappe og vise hvor stor han er og si hei og dada (=ha det). Og mamma er helt fortapt i sitt lille vidunder, så han er vel blitt ganske bortskjemt...


I helga var vi på Hovden. Vi lånte hytta til Hans' eldste bror, og det var utrolig digg! Vi reiste torsdag, siden det var planleggingsdager på skolen torsdag og fredag ( synes det er litt dårlig planlegging å legge to planleggingsdager til uka etter høstferien, så kanskje de må ta en ekstra planleggingsdag så de kan planlegge når de skal ha planleggingsdag, hehe). Så dermed fikk vi en langhelg sammen alle fem, og det var skikkelig luksus. Været var heller dårlig, så det ble ikke de store utfluktene. Fredag var det badeland og lørdag var det en liten tur oppover i skibakken med bål og pølsegrilling. Mor greide selvfølgelig ikke å få med seg kameraet da vi var på tur, så det ble et bilde fra boblebadet i hytta, der gutta storkoste seg:)

12. oktober 2006

Hekta

Jepp - jeg innrømmer det. Jeg er hekta! Det er vanskelig å slite seg løs, og jeg bruker mye tid på det. I tillegg er jeg begynt å planlegge dagen slik at jeg skal få tid til min nye avhengighet. Det er spill det er snakk om, online spill på nettet. Jeg vet at det ikke er bra. Men heldigvis spilles det om poletter, ikke penger. Så det går ikke ut over familiens økonomi. Lurer du på hvilket spill det gjelder? Vel, det er Ludo... Jepp, du leste riktig, Ludo! I grunnen ganske morsomt og ufarlig, men faktisk veldig gøy. Noen som har lyst til å prøve? Det finnes mange andre spill også. Her kan du også prøve!
En annen ting: Storesøstra mi, Elisabeth, er ny i bloggerverdenen! Hun blir sikkert veldig glad for et besøk og en kommentar...