3. november 2008

Mens jeg venter i spenning

I dag er jeg hjemme. Jeg skulle egentlig vært i praksis på en skole på Hånes. Men Andreas var så pjusk på morraen, bleik og ekkel i magen. Så jeg fant ut at det var best å vente litt hjemme og se om det snart gikk over, eller om det ble verre. Det er jo ikke så gøy å sende en nesten-6-åring på bussen til skolen når han ikke føler seg god. Han er ennå ikke der at han synes det er deilig å være hjemme fra skolen...


Det gikk en snau time fra han egentlig skulle gå ut døra, til jeg var svært takknemlig for at jeg ikke hadde sendt ham ut av den døra. For da kastet han opp, ikke litt, men halve bøtta full. Stakkars liten:( Men nå sitter han i sofaen og spiller på Nintendoen sin og har det riktig så greit.


Så mens jeg venter i spenning på om det blir han eller en annen i familien som er neste til å fylle bøtta, får jeg benyttet anledningen til å blogge litt.


Ønsker alle mine millioner lesere over hele verden en riktig god dag;)

2 kommentarer:

anette sa...

Hei bestis! Så stas at det er liv og røre i bloggerbyen der øst! Skulle bare titte innom, og skal innrømme at jeg tenkte " hun har vel ingen nye innlegg hun heller.." men nei du, bestisen kan jammen overraske gitt!;) Utolig hvor fort tida går.. Simon i 3.klasse.. syntes nettop vi kom trippende på barselbesøk i Liankollen... Hadde vært knall å få til å treffes om ikke altfor lenge, nå bor vi jo her, så er jo faktisk en mulighet for det også:) Kos deg så lenge, med skole, jobb, barn, mann og katt! Klemmer fra husmora på øya

Cecilie sa...

SÅ koselig å høre fra deg kjære bestis!
Bare vent, om ikke lenge har du også en 3.klassing i huset - det går fortere enn du aner. Men det hadde vært koselig å se gollet før han blir så stor... Så vi får se om ikke vi kan få til et treff snart! Jeg er som du skjønner ikke like flink til å gå på barselbesøk som deg!