30. mai 2007

En god følelse

I går kveld var jeg på "sykkeltur" i kjellerstua, på min trofaste trimsykkel. Hans var ute, men kom hjem i 22-tiden. Da var jeg nesten ferdig med kveldens treningsøkt, og svetten rant.

Hans: "Skal jeg si deg noe kjipt?"
Cecilie: "Ja"
Hans: "Det er skikkelig kjipt. Vil du jeg skal si det?"
Cecilie: "Ja, du må vel si det"
Hans: "Vi har ikke vann"

Vannet var borte, for rørene skulle visst spyles. Og det skulle ikke komme tilbake før kl. 06. Så da var det fram med våtserviettene og foreta full kroppsvask ved hjelp av dem. Gjett om jeg følte meg som et nytt menneske etterpå?

Har forresten glemt å annonsere vinneren av forrige quiz (det med støvsugeren, jeg vet det er lenge siden). Riktig svar var 4 uker - og min kjære søster er verdig vinner av konkurransen. Premie skal snart være underveis både til Elisabeth og til Anette som vant første quiz.

5 kommentarer:

anette sa...

Gleder meg til premie!:)

Anonym sa...

Stakkars ektemann som måtte ligge ved siden av deg!!!

Cecilie sa...

Kjære anette. Nå skal du snart få din velfortjente premie.

Kjære anonym. Han måtte jo ikke ligge ved siden av meg. Vi har en sovesofa.

~RunE~ sa...

Hmmm. Er det slike forhold man må innrette seg etter ved å takke ja til et rolig og harmonisk landliv? Traff forresten din omtalte ektemann utenfor Elkjøp her om dagen, han virket noe forvirra og omtåka, på grensa til trøtt. Hvem var det som havna på sovesofaen?

Cecilie sa...

Ingen havnet på sovesofaen. Poenget mitt var at Hans VALGTE å ligge ved siden av meg. Han kunne nemlig valgt det bort - og lagt seg på sovesofaen.