13. august 2006

Sommerferien 2006



Nå er sommeren på hell, og det er på tide å starte opp igjen med bloggingen. Og hva er da mer naturlig enn å starte med en oppsummering av sommerens små og store begivenheter?

Onsdag 28. juni studde vi familien på fem + bagasje inn i vår freshe Ford Escort og satte kursen mot Oslo. Der var vi et snaut døgn på besøk hos familien Kvalvaag, før vi satte oss på flyet til Lesbos. Tiden på Lesbos var bra, selv om vi var syke alle fem. Vi var på Lesbos i 2 uker, den siste uka var foreldrene til Hans der, så det var veldig koselig. Men vi var i grunnen svært glade for å komme hjem til Høvåg.

Vel hjemme måtte vi ha noen dager til å vaske klær og male hus. Så reiste vi på hytta i en uke. Der hadde vi besøk av venner og koste oss med bading og fisking. Det var svært godt og varmt, opp imot 30 grader i skyggen, og lite vind. Så kleggen trivdes også godt…

Så bar det hjem til Høvåg igjen. Da fikk vi tid til å male resten av det som skulle males, olje stuegolvet (2 ganger, faktisk!), male en køyeseng som Simon og Andreas skal ha. I tillegg fikk vi truffet venner, vært litt på sjøen, hatt en tur i Dyreparken og vært på slektsstevne.

Jeps, det var min ferie! Nå har Hans jobbet en uke, Andreas har begynt i barnehagen, Simon har fått kjøpt seg ransel og pennal og er klar til skolestart, Erlend har lært seg å krype, og mor – vel der er det intet nytt under solen. Mor er bare hjemme og vasker klær og leser avisen og rydder og passer barn og vasker hus og surfer og vasker opp og prater med naboene og hører radio og bytter bleier og har formiddagsbesøk, akkurat som før.

2 kommentarer:

Randi C. sa...

for ei kone!!!!!!
for en mann!!!
og for noen nydelige unger.
for et vanvittig nydelig fadderbarn;)

godt å se deg og dere i sommer!

Cecilie sa...

For en venn!!!!

Alltid godt å være sammen med deg!